webmark solutions www.webmark-solutions.nl

The Web Expert. Improving your online awareness!

webmark  ::  over webmark

"The Web Expert" met jarenlange ervaring

Webmark is opgericht in het voorjaar van 1999 in Hongarije. De bedrijfsactiviteiten bestonden toen nog voornamelijk uit het onderzoeken van de mogelijkheden met internet voor de sectoren marketing en reclame. In het bijzonder was de focus gericht op de plaatsing van rubrieksadvertenties en webdesign.

Succesvol ondernemer

In datzelfde jaar werd Webmark genomineerd voor de "Meest succesvolle jonge ondernemer van het jaar", een wedstrijd georganiseerd door de stichting "Career". Webmark werd gekwalificeerd voor de regionale en nationale finales, en werd uiteindelijk tot prijswinnaar uitgeroepen. Dit bood Webmark de kans om definitief te starten.

Ontwikkeling Webmark CMS "ITWORX" 

In de beginperiode richtte Webmark zich met name op het ontwikkelen van websites, portals, e-trade systemen, webshops en klantspecifieke informatica-oplossingen. Ook het publiceren en onderhouden van internetkranten en online magazines met grootschalige advertenties en kwalitatieve contentonderhoud behoorde tot de dienstverlening. De uitvoering zou, ook in die dagen, ondenkbaar zijn geweest zonder een geavanceerd Content Management Systeem (CMS). Webmark is daarom als één van de eerste providers begonnen met de ontwikkeling van een eigen CMS-platform om de efficiënte inrichting en het speciale onderhoud van de opdrachten en campagnes mogelijk te maken.

Dit platform, "ITWORX " genaamd, is inmiddels een volwaardige webapplicatie met veel functionaliteiten voor de uitvoering van online marketing activiteiten en wordt door bijna alle klanten in de verschillende segmenten gebruikt.

Marktleider

In 2007 is WebMark Hungary Ltd verder uitgebreid. Vooral door te investeren in technische faciliteiten, infrastructuur en certificeringen heeft Webmark de kwaliteit van de dienstverlening, en daardoor de klanttevredenheid, verder kunnen verhogen. Niet alleen met betrekking tot de uitvoering, maar ook ten aanzien van het ontwikkelen van een juiste online strategie adviseert Webmark haar klanten. Tevens is Webmark gestart met de uitvoering klantspecifieke online marketingcampagnes om de attentiewaarde van klanten op internet te verbeteren.

Door deze aanpak is Webmark met trots marktleider in Hongarije. Voor klanten in uiteenlopende branches verricht Webmark standaard en klantspecifieke opdrachten, waaronder uitgeverijen, uitzendbureaus, media en reclamebureaus, (sport)verenigingen, zorg, overheid en semi-overheidsinstellingen.

Internationale ambities

In 2010 heeft Webmark de logische vervolgstap gezet in het verwezenlijken van haar internationale ambities in Europa. Hiervoor is Webmark Europe Ltd. opgericht. De activiteiten zijn allereerst gestart in Nederland en inmiddels worden opdrachten uitgevoerd voor verschillende internationale klanten.

Met vertrouwen gaat Webmark Europe dit nieuwe tijdperk tegemoet. Uitgaande van jarenlange ervaring, de inzet van collega's, keypartners, de beschikbare technische middelen en het innovatieve vermogen wil Webmark alle klanten, nu en in de toekomst, toonaangevende, kwalitatieve en hoogstaande internetdienstverlening blijven bieden.

Webmark Europe, de innovatieve business partner

Webmark Europe is de business partner op het gebied van geïntegreerde en meetbare totaaloplossingen voor het ontwikkelen van een innovatieve online strategie.